Uw omzet verhogen, dat is ons doel!

Business Software

Processen zijn niet altijd makkelijk te controleren en daarom is maatwerk business software de ideale oplossing om processen te automatiseren én te optimaliseren. Op die manier kunt u bijvoorbeeld snel een visueel overzicht creëren van complete bedrijfsprocessen en kunnen er snel diagnoses worden gesteld, die de productiviteit en prestaties beïnvloeden.

Belangrijke drijfveren voor het implementeren van workflows zijn de noodzaak om de bedrijfskosten te verlagen en de procesefficiëntie te verbeteren, evenals een grotere proceszichtbaarheid en effectiever beheer.

Typische voorbeelden van bedrijfsprocessen die baat kunnen hebben bij automatisering zijn:

  • Factuurverwerking
  • Orderverwerking
  • Klachtafhandeling en klantenbeheer
  • Lening of kredietaanvragen
  • Maatwerk planningssysteem
  • Document goedkeuringsprocessen
Maatwerk business software bij Rozendaal Multimedia
Responsive website laten maken bij Rozendaal Multimedia

Website laten maken

U kunt ons erop toevertrouwen dat u een uitstekende website krijgt bij RozendaalMultimedia. Wij realiseren niet alleen websites, maar zorgen er tegelijkertijd ook voor dat uw website goed rendeert, dus meer omzet! Wij hebben heel goed door hoe wij uw producten of diensten online op de markt moeten zetten en brengen prachtige, vormgegevens websites, die u zelf eenvoudig kunt beheren door het gebruiksvriendelijk CMS-systeem.

We vinden het belangrijk dat we krachtige en converterende websites ontwikkelen en dat u uiteraard ook goed gevonden wordt. We houden dus tegelijkertijd rekening met zoekmachine optimalisatie (hoger komen in Google) en proberen door middel van visueel webdesign de bezoekers langer op de website te houden.

Alvorens we starten met het ontwikkelen en opzetten van een plan, willen we eerst luisteren naar uw primaire bedrijfsdoelstellingen en zijn wij tegelijkertijd nieuwsgierig met wat u wilt bereiken met uw website. Wat zijn uw primaire doelen en hoe kunnen we dit visueel als een trechtermodel zo visualiseren, dat het ook daadwerkelijk gebeurt. Daar sparren we graag over. Door jarenlange ervaring en ruime kennis weten we hoe wij uw website kunnen optimaliseren. Tevens is het mogelijk om later elementen op uw website aan te passen.

We zorgen ervoor dat u zelf de mogelijkheid heeft om elementen op de website aan te passen. Door het gebruiksvriendelijk CMS-systeem kunt u eenvoudig pagina’s toevoegen, afbeeldingen en video’s aanpassen of verwijderen en teksten wijzigen of plaatsen.

Moderne webshop?

Webshops worden steeds populairder en met name het mobiele shoppen ziet flinke groei. Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat ongeveer 30% van de online shoppers weleens via een mobiel apparaat koopt. Dit percentage stijgt echter snel, in 2017 is dit percentage met 45% gestegen. Er is wel een groot verschil in generaties. 55% van de millenials doet weleens aankopen via een mobiel apparaat, terwijl slechts 10% van de babyboomers dit weleens doen. Dit maakt een responsive webshop des te belangrijker. De webshop moet duidelijk zijn op zowel een mobiel apparaat als op een normale desktop.

Daarnaast is het belangrijk om verschillende betaalmethoden aan te bieden. Rozendaal Multimedia zorgt er altijd voor dat u meerdere betaalmethoden aan kunt bieden aan uw klanten. Hierdoor mist u geen omzet meer doordat een gewenste betaalmethode niet beschikbaar is. iDeal, creditcard, PayPal of zelfs een handmatige bankoverschrijving. Wij zorgen ervoor dat het proces voor uw klant zo gestroomlijnd mogelijk is.

54-business-and-marketing-concepts
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt