Business software ontwikkeling

Uw voordelen

Maatwerk business software kan verschillende voordelen bieden voor uw bedrijf. Het kan uw medewerkers helpen om sneller te werken, het kan processen automatiseren en het kan uw klanten beter op de hoogte houden tijdens het aankoopproces. Kort gezegd heeft maatwerk business software de potentie om uw bedrijf succesvoller te maken, door kosten te besparen of door nieuwe omzet te genereren.

Rozendaal Multimedia werkt met de laatste standaarden in software ontwikkeling en zorgt dat de software ten alle tijden beschikbaar is. Door de software te schrijven voor de cloud en te hosten in de cloud is het op ieder moment mogelijk om gebruik te maken van de oplossing. Toch liever een oplossing die alleen offline beschikbaar moet zijn? Ook dat kunnen we voor u realiseren.

Techniek

De technieken die wij gebruiken om software te ontwikkelen verschillen per project. Voor het ontwikkelen van software die beschikbaar is in de cloud gebruiken wij het PHP-framework Laravel. Laravel is één van de meest populaire frameworks om cloudoplossing aan te bieden. Voor offline projecten gebruiken wij voornamelijk Java.

hand-3588162_1920-1
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt