Razendsnel en betrouwbaar op het internet

Cloud hosting

Bij het opzetten van een professionele website zijn er een aantal zaken die langskomen. Een van de zaken die geregeld moet worden is het registreren van een domeinnaam. Het is wel zo fijn als uw website makkelijk vindbaar is op het internet. Vervolgens dient te site te worden vormgegeven aan uw wensen.

Als de website compleet is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en een aantal daarbij horende e-mailadressen. Dan moet er nu nog maar een ding gebeuren: het online zetten van de website, zodat iedereen deze kan bezoeken.

Dit noemt men webhosting. Het is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Rozendaal Multimedia heeft zelf een aantal servers in beheer die deze ruimte faciliteren. Interesse in het gebruik maken van onze capaciteit? Neem contact met ons op, voor een aanbod op maat!

technology-1587673_1280-1
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt