Succes op internet begint met een professionele responsive website

Responsive Website ontwikkeling

Google heeft enkele recente aanbevelingen voor het maken van mobiele sites die SEO-vriendelijk zijn. Gezien de recente en gestage groei van smartphones moeten alle website-eigenaren goed nadenken over een mobielvriendelijke website, die ook nog eens SEO vriendelijk is en hun websites even goed presteren voor mobiel als voor hun desktopcomputer.

Meer rendement uit een responsive website

Bij de ontwikkeling van een mobiel vriendelijke website houden we automatisch rekening met een aantal belangrijke zaken. Mobiele gebruikers zijn vaak op zoek naar andere informatie dan desktopgebruikers. Voor mobiele gebruikers maken we het eenvoudig om via een click-to-call in contact te komen met uw bedrijf. We zorgen ervoor dat uw website optimaal converteert in de categorie die u graag geoptimaliseerd wilt zien (bijvoorbeeld: offerteaanvragen of contactaanvragen).

Rozendaal Multimedia ontwikkelt mobile-first professionele websites. We ontwikkelen websites die op elk scherm goed te lezen zijn. Waar u bij andere internetbureaus apart moet betalen voor een mobiel vriendelijke website, is dit bij ons vanzelfsprekend. Bovendien zorgen wij dat uw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Een website zonder zoekmachine optimalisatie is als een geblesseerde voetballer; ze brengen beide niets op.

digital-marketing-1433427_1280-1
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt