Hoog scoren in verschillende zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, kan worden gezien als alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina/website hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine voor een bepaalde ingevoerde zoekterm of trefwoord. De zoekmachine Google heeft in Nederland een marktaandeel van ongeveer 97% en domineert daarmee dus de zoekmachine markt. Het is daarom steeds belangrijker dat uw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie goed scoort in Google, omdat u daarmee uw online vindbaarheid verbetert en de kans vergroot dat mensen uw website bezoeken.

Rozendaal Multimedia houdt tijdens het bouwen van uw website rekening met zoekmachine optimalisatie. Zo bepalen we wat de belangrijkste trefwoorden van uw website gaan worden. Deze trefwoorden worden onder andere gebruikt in domeinnamen, subdomeinnamen, website teksten en paginatitels. Hierdoor zal de website op termijn beter scoren in de zoekresultaten. Een andere mogelijkheid is om advertenties te plaatsen in de zoekmachines.

digital-marketing-1433427_1280-1
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt