ontwerp.​ plan.​ actie.

Over ons

Rozendaal Multimedia

Rozendaal Multimedia is een groeiend, gedreven multimediabureau in Breda en omstreken, dat zich richt op uw website/webshop en de online prestaties daarvan. Samen met u ontwikkelen wij een online strategie op maat gemaakt, die wordt uitgevoerd tot een karakteristieke, succesvolle website.

Bij Rozendaal Multimedia staat klantenbinding bovenaan. Wij nemen altijd de tijd om de klanten te leren kennen en de wensen goed in ons op te nemen. Hierdoor is het mogelijk om creatieve oplossingen samen met de klanten te testen en te verbeteren.

Rozendaal Multimedia begeleidt haar klanten van A tot Z. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke website die gebouwd is met de laatste online technieken. Ook zorgen wij zelfs na de oplevering voor heldere communicatie en support. Met onze focus op elegant ontwerp en bruikbaarheid, kunt u er zeker van zijn dat het Rozendaal Multimedia goed thuis is in de ontwikkeling van uw WordPress website.

Rozendaal Multimedia multimedia bureau in de omgeving Breda
Kernwaarden Rozendaal Multimedia in Breda

Kernwaarden

Wij zijn trots op de samenwerking met klanten waarbij we websites opleveren die de verwachtingen van klanten overtreffen. We ontwerpen met het idee in het achterhoofd dat websites er echt goed uit moeten zien. Onze kernwaarden zijn:

  • Stijlvol en eigentijds ontwerp;
  • Bruikbaarheid en compatibiliteit;
  • Betrouwbare en robuuste hosting;
  • Klantenservice;
  • Training en ondersteuning;
  • Realistische prijzen – waar voor uw geld.

We werken er hard aan om waar voor uw geld te bieden door superieure websites te ontwerpen, die voldoen aan de technische specificaties van onze klanten tegen realistische prijzen.

Onze filosofie is niet alleen om stijlvol ontworpen websites te bouwen, maar om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk bijdragen aan de commerciële doelstellingen van uw bedrijf. Het hebben van een website is goed, maar als het niets voor uw bedrijf oplevert, bent u een dief van uw eigen portemonee. Wij richten ons erop om uit te zoeken wat u op bedrijfsniveau wilt bereiken, voordat u een website gaat ontwerpen die aan deze behoeften voldoet en vervolgens meer klanten of een hogere omzet levert.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons dan een bericht of bel ons.

IN DE CLOUD

IN DE CLOUD

Voor een vaste lage prijs snel bereikbaar op het internet? Rozendaal Multimedia biedt web accomodatie aan bedrijven die zonder problemen op het internet willen presteren en hoog willen scoren.

SEO Optimalisatie

SEO Optimalisatie

Een website zonder SEO is net als adverteren in de woestijn. Het is van belang dat klanten u makkelijk kunnen vinden op het internet. Rozendaal Multimedia vindt het daarom belangrijk dat uw website goed vindbaar is.

E-commerce

E-commerce

Een online winkel waar u zelf gemakkelijk producten kunt toevoegen of verwijderen en die uw klanten- en kassasysteem kan beheren? Rozendaal Multimedia is in staat om dit en nog veel meer mogelijk te maken.

Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt