RailStaffing

Website & Business software ontwikkeling

Voor RailStaffing heeft Rozendaal Multimedia business software ontworpen om de geldigheid van certificaten voor machinisten te borgen. Deze software borgt niet alleen de geldigheid van certificaten voor machinisten, maar is ook in staat de borging van de planning voor RailStaffing te automatiseren. De arbeidstijdenwet wordt in de software ten alle tijden geborgd en gerespecteerd. Het is niet mogelijk om machinisten in te plannen als daarmee de arbeidstijdenwet overtreden wordt. Daarnaast is het achteraf aanpassen van de arbeidstijden ook niet mogelijk, wat zorgt dat er nooit diensten plaatsvinden, die eigenlijk niet hadden mogen plaatsvinden.

Het systeem is ten alle tijden inzichtelijk voor zowel opdrachtgever, opdrachtnemer en werknemer. Hierdoor kunnen opdrachtgevers zelf controleren dat een machinist voldoet aan de gestelde eisen en dat deze de arbeidstijdenwet respecteert. Bovendien heeft de machinist op ieder moment toegang tot zijn gegevens via de daarvoor ontwikkelde app.

Verder heeft Rozendaal Multimedia een responsive one-page website voor RailStaffing ontwikkeld, zodat zij goed gevonden kunnen worden op internet. Een website is toch het visitekaartje van een onderneming.

Server en IT beheer

Voor RailStaffing beheren wij daarnaast de webserver, de mailserver en de volledige IT omgeving. Het beheer van vrijwel alle IT is volledig uit handen genomen door Rozendaal Multimedia. Mocht het nodig zijn, dan lossen wij IT problemen binnen 24 uur op.

Impressie

Andere Projecten
Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt